Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

torstai 16. toukokuuta 2013

down under



Vuoden 2010 Voittaja-näyttelyn jälkeen minuun otettiin yhteyttä niinkin kaukaa kuin maailman toiselta puolen, Australiasta. Armahani kennelin kasvattaja Jacqualine Lincoln oli nähnyt Tikon videolta ja hurmaantunut täysin. Siitä se ajatus lähti. Tikolta kerättäisiin spermaa pakastusta ja Australiaa varten.

Viimein viime syyskuussa '12, kaikkien kommellusten, paperisotien, eläinlääkärikäyntien, kennelliiton kanssa asiointien, miljoonien puheluiden, asioiden selvittelyjen, tiedon keräämisen, sähköpostien, lomakkeiden täyttöjen jnejnejnejne jälkeen otimme sitten Pirjon kanssa auton alle ja niin köröttelimme kohti etelää projektin pääpointtia, eli sperman keruuta varten. Samalla reissulla oli mukana Tikon ja Viksun lisäksi kolmantena Konsta. Kaikilta meni "suoritukset" nappiin, ja nyt viimein, 8kk myöhemmin, on asiat kutakuinkin kohdillaan. Melkein 2,5 vuotta koko projektin suunnittelu ja toteutus kesti, mutta nyt on jo palikat sen verran kohdillaan että voi asiasta mainita. :) Näin siis lyhyestä virsi kaunis, ja osa Tikoa "uiskentelee" nyt Austarlian maalla, ja mitä tuleman tästä eteenpäin pitää, jää nähtäväksi.

Vaan oli tämä kokemus, joka ei tietenkään vielä ole lopussa. Kukapa olisi silloin aikoinaan uskonut jotain tällaista tapahtuvan. Pitkä projekti oli kokemuksen arvoinen, ja itse olen taas viisaampi tietynlaisissa uusissa asioissa. Kaikkea sitä koiranomistajana saakaan kokea. :)




Ei kommentteja: